Zakelijke evenementen

Zoekt u een ruime en formele locatie voor uw zakelijke evenement? Een productpresentatie, bedrijfsfeest of opening? Dan zijn onze tenten op maat of onze aluhal tenten de ideale accommodaties voor deze grotere evenementen.

Onze aluhallen zijn representatief voor alle soorten evenementen:

  • Openingen
  • Beurzen
  • Dorpsfeesten
  • Symposia
  • Bedrijfsfeesten

Maar denk ook aan een tent op maat of aluhal als u tijdelijke opslagruimte of een werkplek nodig heeft.

De zijwanden van een aluhal zijn uitgevoerd in kunststof. Dit maakt de hal een ideale accommodatie voor grotere evenementen waar representativiteit vereist is. Net als onze tenten is ook de hal in neutrale kleuren uitgevoerd. Hij is afgedekt met opaque zeildoek en afgespannen zonder spantouwen naar beneden.

We bouwen de hal standaard op containervloersegmenten die samen een vlakke vloer vormen. Deze robuuste vloerplaten zorgen ervoor dat de hal geen bodemverankering nodig heeft, zodat vrijwel iedere (berijdbare) ondergrond geschikt is. Dankzij de vrijdragende aluminiumconstructie kunt u elke vierkante centimeter van het vloeroppervlak benutten.

Iedere hal is voorzien van een toegangsdeur met een schuin oplopende toegang naar de hal.

Onze tenten vormen een ambiance met een ongedwongen karakter. Ze bieden comfortabel onderdak en zijn er in elk formaat. Ze zijn in elk seizoen en overal inzetbaar, van achtertuin tot voetbalveld.