Vloeren

U kunt bij ons niet alleen tenten huren, wij verhuren en leggen ook houten vloeren. Het vloersysteem van De Weerd Tentenverhuur vormt de ideale ondergrond voor ieder evenement. Dankzij de solide constructie blijven stoelen en tafels stevig staan. Bij de tent kunt u kiezen tussen een houten vlondervloer of een containervloer. De vloeren zijn ook los plaatsbaar, bijvoorbeeld als terras of looppad tussen verschillende tenten of ter bescherming van het grasveld.

Houten vlondervloer

De houten vlondervloer, ook wel cassettevloer, wordt gebruikt bij moeilijk bereikbare plekken. Dit vloersysteem is licht in gewicht en kan met de hand worden verlegd.

De cassettevloer:

  • heeft een afmeting van 100 X 250 cm
  • heeft aluminium onderbalken
  • is geen ballast voor de tenten
  • is vlakgesteld, met vulhout tot max. 50 cm (hiermee wordt het hoogteverschil opgevuld)

Containervloer

De containervloer gebruiken we voor alle soorten tenten, of het nu gaat om een kleine partytent of om een grote feesttent. Dit vloersysteem wordt gelegd met de heftruck en kan tevens dienen als ballast voor de tent.

De containervloer:

  • heeft een afmeting van 5, 7 of 9 m breed bij 2,5 m lang
  • is vlakgesteld, met vulhout tot max. 50 cm
  • dient eventueel als ballast voor tenten

Vloerbedekking

Onze vloersystemen worden extra sfeervol door ze aan te kleden met vloerbedekking. We maken standaard gebruik van het beste tapijt, dat er niet alleen prachtig en feestelijk uitziet, maar ook in hoge mate bijdraagt aan het comfortgehalte van uw feest of event. Eenmaal voorzien van vloerbedekking, voelt de vloer een stuk lekkerder aan tijdens het lopen. Ook dient de vloerbedekking als een veilige antisliplaag, waarmee het risico op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Onze ervaren specialisten zorgen voor een strak gelegde vloer, die de uitstraling van uw feest of event helemaal af maakt.

Bankirai vloer

Ook een hardhouten bankirai vloer is een even esthetische als functionele oplossing, die de uitstraling van uw feest of event sterk bevordert. Het prachtige hout geeft de volledige accommodatie een warme, sfeervolle touch. Daarnaast dienen de groeven in de planken als een extra antisliplaag, waarmee de veiligheid van uw feest of event sterk toeneemt. De bankirai vloer wordt gelegd over een strakke waterpas gelegde ondervloer door onze specialisten. Met hun jarenlange ervaring staan zij garant voor een zeer strak eindresultaat.

Wij verhuren vloeren in verschillende maten. Heeft u vragen over de afmeting of de toepassing? Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave van onze systeemvloeren.