Verlichting

Een goede belichting is bepalend voor de juiste sfeer op uw evenement of feest. U krijgt met onze opties voor verlichting dat ene sfeertje waar u naar op zoek bent. Bij De Weerd Tentenverhuur kunt u ook de volgende opties huren:

Panorama glaszeil

Hoewel onze tenten doorgaans voldoende buitenlicht doorlaten, kunt u ook een speciaal dak van panorama glaszeil huren. Met dit glaszeil profiteert u optimaal van het daglicht. Ook in onze hal kunnen we volop daglicht binnenlaten dankzij heldere doorkijk-glaspanelen.

Ramen

Voor de zijkant van onze tenten zijn de stijlvolle Franse boogramen zeer geschikt. Deze ramen geven uw gehuurde tent direct een klassieke uitstraling.

Verlichting

Wilt u juist sfeer toevoegen door te werken met kunstlicht? De Weerd Tentenverhuur biedt u een uitgebreid assortiment aan de juiste verlichting. Denk aan tl-lampen, kroonluchters of bollampen. Door de tent of hal gedeeltelijk of volledig te verduisteren met speciale dakzeilen heeft de sfeerverlichting een maximaal effect, dat de gezelligheid van uw evenement enorm bevordert.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod verlichting of een prijsopgave.