Veiligheid

Veiligheid voorop

Bij De Weerd Tentenverhuur staat veiligheid hoog in het vaandel. Bij alles wat we doen onderscheiden we ons met een secure, professionele werkwijze, die leidt tot een gegarandeerd solide accommodatie, waarin de veiligheid van u, uw gasten en ons personeel geborgen is.

Personeel

Onze medewerkers zijn allemaal VCA- en BHV-gecertificeerd. Zij kenmerken zich als doorgewinterde vakmensen, die veel aandacht besteden aan de juiste opbouwmethode, zodat de hal of tent tegen een stootje kan. De bouw van elke hal of tent gebeurt bij ons conform de zogeheten ‘Bouwboeken’, een in onze branche belangrijke Duitse TÜV-veiligheidsnorm. Die bijvoorbeeld exact voorschrijft en voorrekent wat de wind- dan wel sneeuwlast van een bepaalde tent of hal mag zijn.

Tenten

Onze constructies voldoen aan de NEN-EN 13782- en de NEN-8020-41-norm, waarmee ze een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid garanderen.  Ze zijn standaard voorzien van voldoende nooddeuren en kunnen worden uitgerust met verschillende soorten noodverlichting. De zeilen zijn gecertificeerd brandvertragend volgens de NTA 8020-40-norm. Deze certificatie, conform de Nederlands Technische Afspraak, komt overeen met de Duitse D 4102- en de Franse M2-norm. Alle constructies zijn voorzien van het Duitse TÜV-keurmerk, dat optimale veiligheid garandeert. 

Uitbreiding van de accommodatie

Als uw evenement zich afspeelt in verschillende tenten of hallen, kunnen wij ze met elkaar verbinden met behulp van waterdichte doorgangen. Zo wordt de doorloop naar andere ruimten mogelijk en de totale oppervlakte vergroot.