Publieksevenementen

Een drukbezocht publieksevenement stelt hoge eisen aan de te regelen accommodatie. De tenten en hallen van de Weerd Tentenverhuur voldoen ruimschoots aan deze eisen. Verkrijgbaar in allerlei maatvoeringen, zijn onze tenten geschikt voor uiteenlopende publieksevenementen: van kleinschalige buurtfeesten tot groots opgezette festivals, die enorm veel bekijks trekken. Welk publieksevenement er ook georganiseerd wordt, met een hal of tent van De Weerd Tentenverhuur bent u verzekerd van een even comfortabel als sfeervol onderdak. In ieder seizoen en op iedere locatie.

Veiligheid

Voldoende veiligheid is altijd een essentiële randvoorwaarde van ieder publieksevenement. Zeker als het een drukbezocht evenement betreft. Met een van onze tenten weet u zeker dat die veiligheid gewaarborgd is. Gemaakt van gecertificeerd, brandvertragend materiaal en opgebouwd onder het toeziend oog van onze ervaren specialisten, zullen onze tenten onder alle weersomstandigheden staan als een huis. 

Onze tenten zijn niet alleen functioneel, maar met de juiste aankleding ook nog eens heel sfeervol. Met zeer veel keuze uit de mooiste vloerbedekking, verlichting en andere sfeervolle decoraties, is uw accommodatie volledig op één lijn te brengen met de identiteit van uw publieksevenement. Dat wordt genieten!