Bruiloft

Uw bruiloft of trouwfeest op uw droomplek? Kies voor een sfeervolle tent van De Weerd Tentenverhuur. Wij maken het mogelijk.

Paviljoen party
Door uw trouwerij te vieren in een van onze tenten zorgt u voor een feest dat zowel uitvoerbaar als stijlvol is. Uitvoerbaar omdat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over de tent en het opzetten ervan. Stijlvol omdat de tent met de juiste aankleding geheel op een lijn is te brengen met de gewenste identiteit van uw bruiloft. U kunt bij ons sfeervolle aankleding huren, zoals verlichting en hemelbekleding. Bekijk al onze inrichtingsopties.

Tips
Op een elegant feest als een bruiloft wilt u geen last hebben van modder aan uw schoenen. Daarom kunt u bij De Weerd Tentenverhuur ook vloeren huren. Denk hierbij aan een dansvloer of een terraspad.

Houd ook rekening met de weersomstandigheden. U kunt bij De Weerd Tentenverhuur airco’s en heaters huren, waarmee u altijd een lekker binnenklimaat heeft.

Omdat er veel komt kijken bij het organiseren van een trouwfeest, bekijken we samen wat uw wensen zijn. Neem contact met ons op voor een afspraak.