Over ons

Het begin van úw evenement! Al vier generaties lang is de passie voor evenementen en tijdelijke accommodaties de drijfveer voor ons familiebedrijf. Dat merkt u aan hoe wij ons met hart en ziel inzetten voor uw feest of evenement. Al bijna een eeuw lang.

In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een bekende en erkende verhuurder van tijdelijke accommodaties en feest- en evenementententen. Dankzij deze jarenlange ervaring in en met de markt weten we als geen ander waar een geschikte accommodatie aan moet voldoen om van uw feest of evenement een doorslaand succes te maken. Of het nu gaat om een intiem bruiloftsfeest, een swingend muziekevenement of een zakelijke bedrijfspresentatie: De Weerd Tentenverhuur zorgt voor een representatieve, comfortabele en veilige accommodatie die past bij uw evenement.

Innovatieve reiniging

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Met name met betrekking tot de vloeren, die de basis vormen van een verzorgde inrichting. Daarom maken we bij De Weerd Tentenverhuur gebruik van een innovatieve reinigingsmachine, die op efficiëntere, duurzamere wijze zorgt voor brandschone vloeren.