Branchevereniging

Wij zijn aangesloten bij de Tentenverhuurders vereniging (TVD), dé branchevereniging voor de toonaangevende Nederlandse tentenverhuurders. De vereniging onderhoudt regelmatig contact met diverse ministeries en met publiekrechtelijke en privaatrechtelijke instellingen voor het behartigen van de belangen van de leden. Daartoe is de vereniging ook aangesloten bij de centrale organisatie van het midden- en kleinbedrijf (MKB-Nederland).

Daarmee is eens te meer onderstreept dat wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid. In de breedst mogelijke zin. Zodat u bij welk evenement dan ook in alle opzichten bent verzekerd van de ideale accommodatie.

De functie van vice-voorzitter wordt bekleed door bestuurslid Griete de Weerd. Met haar scholing van de tentenbouw in de portefeuille zijn wij bezig met het opzetten van een cursus tentenbouw. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij het secretariaat van de TVD.

Bestuurslid van de technische commissie is haar broer Johan-Willem de Weerd. Deze technische commissie buigt zich over zaken als brandwerendheid, windbestendigheid en regelgeving. Ook is de commissie verantwoordelijk voor het opstellen van documentatie voor alle leden van de TVD.