Noodverlichting

De aanwezigheid van noodverlichting bij een feest of event is essentieel en bovendien verplicht. Bij de Weerd Tentenverhuur beschikken we over een uitgebreid aanbod noodverlichting, waarmee onze tenten en hallen ruimschoots voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. 

Duidelijke, opvallende noodverlichting is van levensbelang om bij calamiteiten als brand en rookvorming snel een accommodatie te ontvluchten. Noodverlichting bevordert dus in belangrijke mate de veiligheid van uw feest of evenement. Zeker bij druk bezochte evenementen, waar het zicht op de dichts bijzijnde nooduitgang versperd kan worden door de vele andere bezoekers. De bij ons verkrijgbare noodverlichting voldoet aan de gestelde eisen binnen de geldende normen. Dit houdt onder andere in dat onze noodverlichting beschikt over de juiste kleuren en pictogrammen om duidelijk de snelste vluchtroutes en nooduitgangen aan te geven.

Het adequaat bevestigen van noodverlichting luistert nauw en is specialistisch werk. De bij ons afgenomen noodverlichting wordt vakkundig geplaatst door onze ervaren experts. Zij beschikken over specifieke kennis van de geldende eisen en weten als geen ander waar de noodverlichting dient te hangen om de veiligheid van uw feest of evenement te maximaliseren. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave van onze noodverlichting.